Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vidoje Krtalić

kriz_osmrtnicama

1938. - 2023.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi
VIDOJE (pok. Nikole) KRTALIĆ

u srijedu 01.11..2023. godine u 03.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 02.11.2023. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „GORICA” – GNOJNICE. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi PREDRAG-DRAGAN i DAMIR; kćerka DAMIRKA; nevjeste ESTELA i KAROLINA; unučad: LANA, VEDRANA, NIKOLA, GORAN, ROMANA, FILIP, GABRIJEL, BENJAMIN i NIKA; praunučad: MARTIN, SARA, EVA, KLARA, ANA, MARIJA, JAKOV i MARKO; sestra VIDA s obitelji; obitelji pok. braće SPASOJA i LUKE; obitelji pok. sestre DRAGICE; obitelji: KRTALIĆ, DRAGOJE, TOMIĆ, LASIĆ, PETRIĆ, KARAČIĆ, PULJIĆ, KAPETANOVIĆ, ROTIM, MANDIĆ, JOZIĆ, DŽIDIĆ, DADIĆ, ARAPOVIĆ, BLAŽEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/11/2023

error: