Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Viktor Živković

kriz_osmrtnicama

1982.-2024.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! ”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

VIKTOR ŽIVKOVIĆ pok. Ante

nakon kraće bolesti preminuo u ponedjeljak, 29. 01. 2024. god. u 43-oj godini života. Sprovodni obred počinje u srijedu, 31. 01. 2024. god. u 14:00 sati na mjesnom groblju ”SINAC” u GRABU, gdje će biti i pokopan. Obitelj prima izraze sućuti od 13:00 ispred kapelice groblja. Obitelj moli biti oproštena kućnog žalovanja.

OŽALOŠĆENI:
majka Anica, supruga Ines, kćer Melani, sin Aron, sestre: Desanka, Boba i Nediljka s obiteljima, punac Andrija, punica Vila, svastika Elizabeta s obitelji, obitelji pok. stričeva: Ivana i Stanka, tetke: Iva i Zora s obiteljima, obitelji pok. tetaka: Anuške, Milenke i Kate, ujaci: Ante, Franjo, Bosiljko i Dušan sa obiteljima, obitelji: Živković, Nosić, Macan, Miličević, Pavlak, Bonettic, Bebić, Granić, Puljić, Pivac, Vukojević, Grbavac, Šošić i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/01/2024

error: