Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vinka Pavković

1931. - 2017.

osmrtnica

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestra, nevjesta

VINKA PAVKOVIĆ

ud. Slavka

u petak, 29.12.2017. god. u 20,00 sati u svojoj 87. godini života nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj drage nam pokojnice bit će u utorak 02.01.2018. god. ispred Gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu – Klanac u 14,00 sati. Obitelj prima sućut u mrtvačnici od 13,00 sati. Sveta misa slavit će se nakon pokopa. Pokop će se obaviti na mjesnom groblju u Izbičnu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

TUGUJUĆA RODBINA: sinovi: MILE, MLADEN, ŽELJKO i BOŽE, kćeri: MIRJANA i MLADENKA, nevjeste: SNJEŽANA, KATA i MILKA, zet MILJENKO, unučad i praunučad, brat MILE s obitelji i obitelj pok. brata NIKOLE, sestre: LJUBICA, ZDRAVKA i VESNA s obiteljima, obitelj pok. djevera MILE, zaova LUCA i obitelj pok. zaove BOŽICE, obitelji: PAVKOVIĆ, NALETILIĆ, KOZINA, BOŽIĆ, RADOŠEVIĆ, SOLDO, JURILJ, ZADRO, KNEZOVIĆ, LONČAR i ZOVKO, te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/12/2017

error: