Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vinka Vasilj

kriz_osmrtnicama

1939. - 2023.

Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje ako i umre živjet će (IV 11,26).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini i prijateljima da je dana 07. veljače 2023. godine u 16,30 sati nakon kraće bolesti u svojoj 85-oj godini blago u Gospodinu preminula

VINKA VASILJ ud. Ivana

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u četvrtak, 09. veljače 2023. g. u 15,00 sati ispred mrtvačnice u Krehin Gracu. Pokop će se obaviti u groblju u Krehin Gracu. Obitelj prima sućut od 14,00 sati u mrtvačnici.

OŽALOŠĆENI:
sin ANTE; kćeri: MARICA, MIRJANA i NADA; nevjesta MACUKA; zetovi: LUKA i MARIO; unučad: IVANA, IVAN, ANA, MARIJA, DENIS, MARIO, ANTE, IVANA, ANA, MARIJA, ANNA i SARA; praunučad: ELENA, LORENA, EMANUEL, ANTE, MARIJA, LUKA, MARTA, PETRA i KLARA; brat MARIJAN s obitelji; sestra MATIJA s obitelji; obitelj pok. sestre ANE; obitelj pok. IVANA – CIGE; djever ANTE s obitelji; zaove: IVA i ANA s obiteljima; obitelji pok. djeverova: KAŽIMIRA i PERE; rođak JURE s obitelji; te obitelji: VASILJ, PEHAR, OSTOJIĆ, MUSTAPIĆ, RADIŠIĆ, PRSKALO, BARBARIĆ, STOJIĆ, ROZIĆ, DUGANDŽIĆ, MARINČIĆ, KALAUZ, ĆAVAR, BEVANDA i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/02/2023

error: