Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

vinko grbavac osmrtnica

Vinko Grbavac

kriz_osmrtnicama

1940.-2020.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će. (Iv.11,26) Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

Vinko Grbavac

nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminuo u ponedjeljak 15. lipnja 2020. godine u 81-oj godini života. Sprovodni obred i pokop će se obaviti na groblju u Šiljevištu-Klobuk, srijeda 17. lipnja 2020. godine u 17:00 sati. Obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici na groblju od 16:00 sati.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM

OŽALOŠĆENI:
sin JURE, kćeri: IVA i MARICA (MARA), nevjeste: MILKA, MIRA i SANDA, braća: IVAN, HRVOJE i MIRO s obiteljima, sestre: JAGODA i KAJA s obitelji, obitelji pok. braće: RUDE, DRAGE i MATE, zetovi: MARIJO, ZDRAVKO i VLATKO,svastika JAGODA, badže DRAGO s obitelji, unučad: FRANO, DRAGICA, BOŽANA, JAGODA, VINKO, ANTONELA, FILIP, JURE i KATJA, praunuče KARLA, obitelji: GRBAVAC, GRIZELJ, SPAJIĆ, BORAS, HERCEG, ŠOŠE, ŠIMIĆ, ŠUNJIĆ, MIKULIĆ, LUBURIĆ, KRALJEVIĆ i RAŠIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

15/06/2020

error: