Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vinko Ljubić

kriz_osmrtnicama

1959. - 2023.

”Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.” (Iv. 11,25)
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikad zaboravljeni

VINKO LJUBIĆ
pok. GRGE

U ponedjeljak 04.09.2023. nakon kraće bolesti u svojoj 65-oj godini života blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u četvrtak 07.09.2023. u 17:00 sati ispred mrtvačnice u Ljubotićima. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16:15 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju KARAČA – LJUBOTIĆI. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MARINA, sin TOMISLAV, kćer KRISTINA, zet SVEN, unučad: LUKA, DANIEL i DAVID sestre: NADA, ZDENKA, RADICA i MILA s obiteljima, obitelj pok. sestre SLAVE, tetka DRAGICA s obitelji obitelj pok. tetki IVE, SLAVKE i DANICE, obitelj pok. ujaka STIPE, šure: FRANJO i TONĆO-ŠONA s obiteljima svastike DIJANA, RADICA i BRANKA s obiteljima, obitelji: LJUBIĆ, ZVONAR, PAVKOVIĆ, ČERKEZ, PINJUH, MARIĆ, MANDIĆ, CRNOGORAC, GALIĆ,VUKOJA, BANOŽIĆ, ĆOSIĆ, MATIJEVIĆ, SOLDO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

06/09/2023

error: