Osmrtnica

Vinko Martinović

1931. - 2019.

osmrtnica

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 22. siječnja 2019. u 18,00 sati nakon duže bolesti u svojoj 88-oj godini života blago u Gospodinu preminuo

VINKO MARTINOVIĆ pok. Ivana – Čolić

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u četvrtak, 24. siječnja 2019. u 14,00 sati ispred mrtvačnice u Biletić Polju. Pokop će se obaviti u groblju Crkvine u Tepčićima. Obitelj prima sućut 1 sat prije početka ispraćaja u mrtvačnici u Biletić Polju. Misa zadušnica će se održati nakon ukopa u kapelici Crkvine u Tepčićima.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga VIDA; sin IVAN; kćeri: ANKA i RUŽICA; nevjesta NADA; zetovi: JADRANKO i MARINKO; sestra MARICA s obitelji; obitelj pok. brata MILE; obitelj pok. sestara: DANICE, KATICE i FRANCIKE; šura IVO s obitelji; svastike: ANKA i IVA-BEBA s obiteljima; unučad: MARIJA, MARIO, JELENA, JOSIP, IVANA i MARKO; praunučad: DAVID i EMA; te obitelji: MARTINOVIĆ, MILOŠ, OSTOJIĆ, PRUSINA, AZINOVIĆ, ROZIĆ, BUNTIĆ, BEVANDA, KARAČIĆ, RASPUDIĆ, MUSTAPIĆ, BUKOVAC i ostala mnogobrojna rosbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

22/01/2019

error: