Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vladimir Pehar

kriz_osmrtnicama

1937. - 2023.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

VLADIMIR (pok. Ante) PEHAR

u utorak 17.01.2023. godine u 12.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 18.01.2023. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „VOJNO”. Sveta misa zadušnica služit će se naknadno. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici  na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ANTE; kćerka SANJA; nevjesta MARIJANA; unučad: MONIKA sa suprugom ANTOM, KLARA, MARTA, MATKO i LUCIJA; obitelji pok. braće KARLA i IVANA-IKULE; obitelji pok. sestara ŠTEFICE i JANJE; šura BLAGO s obitelji; svastika MARIJA s obitelji; obitelji pok. šura: ANTE, MILENKA i STJEPANA; obitelj pok. svastike ANKE; obitelji: PEHAR, ŠUNJIĆ, AZINOVIĆ, CRNJAC, ANTUNOVIĆ, ZADRO, RAIČ, RADUNOVIĆ, CVITKOVIĆ, KREŠIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

17/01/2023

error: