Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vlado Mišić

kriz_osmrtnicama

1948.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

VLADO (pok. Frane) MIŠIĆ
u petak 27.05.2022. godine, u 13.00 sati nakon kraće bolesti u 74. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 28.05.2022. godine u 17.00 sati ispred mrtvačnice „LJUTI DOLAC” kod crkve. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom Mišića groblju „Sv. ANTE”-LJUTI DOLAC. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.00 sati u mrtvačnici Ljuti Dolac.


POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ANICA-ANKA; sin FRANJO; kćeri: ŽELJKA i ZDENKA; nevjesta MARIJA; zetovi: TONĆO i DARIO; unučad: VINKO, MARA, VLADO, VALENTINA, NIKOLINA, KRISTINA, ANA, ŽARKO, IVANA, MARKO, ANTE, PETRA, JOSIP i JELENA; sestre: MARA i ANKA s obiteljima; obitelj pok. strica LUKE; svastika DRAGICA s obitelji; obitelji: MIŠIĆ, ĆORIĆ, BOŠNJAK, SLIŠKOVIĆ, VASILJ, LONČAR, NOVAK, VRANČIĆ, SUŠAC, ČOVIĆ, KNEZOVIĆ i GALIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/05/2022

error: