Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vlado Soldo – Pajdo

kriz_osmrtnicama

1945.-2022.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, svekar, punac, brat, djed, pradjed…

VLADO SOLDO – PAJDO
GAGIĆ

u utorak 18. siječnja 2022. u 11:00 sati, nakon kraće bolesti u 77. godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u srijedu 19. siječnja 2022. u 12:45 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 12:00 sati. Pokop će se obaviti na Rimokatoličkom groblju Donja Britvica u Donjoj Britvici. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Anica-Ana; sinovi Toni i Bariša; kćeri: Elvira, Berislava, Zdravka i Tonija; nevjeste Marina i Marija; zetovi: Veselko-Veka, Marko-Markan, Krešimir-Krešo i Josip-Joca; braća Zvonko i Ivan s obiteljima; obitelj pok. brata Ante; obitelji pok. sestara Marije, Kristine, Vesele i Jele; unučad; praunučad; obitelj pok. šure Adama; svastike Branka i Zdravka s obiteljima; obitelji pok. svastika Nediljke, Ljubice i Ruže; obitelji: Soldo, Rezić, Ćavar, Pinjuh, Lasić, Dumančić, Ljubić, Pavković, Ćirić, Jurilj, Hrkać i Luburić te ostala mnogobrojna rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

18/01/2022

error: