Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vlatko – Drago Ćorić

kriz_osmrtnicama

1937. - 2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

VLATKO – DRAGO ( pok. Pere ) ĆORIĆ

u četvrtak 01.12.2022. godine, u 19.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u subotu 03.12.2022. godine u 14.00 sati ispred mrtvačnice „RODOČ“. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „RODOČ“. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici u Rodoču.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MIRA; sin MARINKO; kćerke: MARINA i SVJETLANA; brat ZDRAVKO s obitelji; obitelj pok.brata JOZE; sestre: TONKA i IVANKA s obiteljima; obitelji pok.sestara: ANĐE i STANKE; zetovi: ŽELJKO i LJUDEVIT; unučad: SANDRO sa IVANOM, ANĐELA sa NIKOLOM, STANKO sa ANTEOM, IVAN i ANTE; praunučad: MELANI, PAVLE, NIKO i MATIJA; obitelji: ĆORIĆ, KLEMO, SOLDO, MARIĆ, MARIJANOVIĆ, SIVRIĆ, LIVAJA, ZOVKO, SMILJANIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/12/2022

error: