Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Žarko Bilić

kriz_osmrtnicama

1952.-2021.

Slava ti,Bože,za muke dana i mir noći,za kratak život i veliku zagonetnu smrt. Neka su blagoslovljene odluke tvoje po kojima dolazimo na svijet i odlazimo s njega pošto smo se naradili i namučili. Ogromni su i neshvatljivi planovi tvoji… Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 10. srpnja 2021. godine u 20,00 sati iznenada u svojoj 70-oj godini života blago u Gospodinu preminuo

ŽARKO BILIĆ
pok. MARIJANA
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u ponedjeljak, 12. srpnja 2021. godine u 18:00 sati na mjesnom groblju u LISICAMA, gdje će biti i pokopan. Obitelj prima izraze sućuti od 17:00 sati u crkvi u LISICAMA. Zbog epidemiološke situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja. Molimo tihu sućut bez vrećica i cvijeća.

OŽALOŠĆENI: majka IVA, supruga MIRJANA, sinovi: JOSIP i FILIP, kćeri: LUCIANA, HELENA, IVA i ANAMARIJA, nevjesta LUCIJA, zetovi: KRISTIJAN i ANTE, unučad: NIKOLINA, LUKA, NIKOLA i MARKO, brat ZDRAVKO s obitelji, sestre: VERA, MARINA i JAGODA s obiteljima, šure: JOSIP i JURAJ s obiteljima, svastika MILENA s obitelji, obitelji: BILIĆ, IVANKOVIĆ, MAČAR, EREŠ, GRANIĆ, DEDIĆ, BOBAN, RADIĆ, VLADIMIR, MATIJAŠEVIĆ, GALIĆ, DOLIĆ, LEKO, VERGOT, GRANIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/07/2021

error: