Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Žarko Galić - Bagarić

kriz_osmrtnicama

1963. - 2024.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, svekar, punac, djed, brat i zet

Žarko Galić – Bagarić

u srijedu 01. svibnja 2024. u 18:15 sati, u 61. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u petak 03. svibnja 2024. u 16:00 sati ispred mrtvačnice Sunčenjak u Ljubotićima. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Sunčenjak u Ljubotićima. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Snježana; sinovi Ante i Tomislav; kćeri Žana i Antonela; nevjeste Božana i Martina; zetovi Ivan i Jozo; unučad: Tomislav, Domagoj, Branimir, Katarina, Iva, Luka, Marko, Ante, Mara i Josip; braća: Ivan, Stanko, Marinko, Vinko i Nevenko s obiteljima; sestre: Blagica, Zora, Drina i Gordana s obiteljima; punac Stipe; šura Miroslav s obitelji; svastika Marina s obitelji; obitelji: Galić, Mikulić, Tomas, Mandić, Pavković, Peradenić, Čolak, Zovak, Kraljević, Vukoja, Soldo i Grbeša te ostala mnogobrojna rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/05/2024

error: