Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zdenka Senkić

kriz_osmrtnicama

1943. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZDENKA (ud. Branka) SENKIĆ

u nedjelju 08.01.2023. godine u 14.40 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 80. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 10.01.2023. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kripti Franjevačke Crkve. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerke BRANKA i SONJA; nevjesta MARIJANA; zetovi: MARIO i ADMIR-ZIGI; unučad: BRANKO, ANDREA, MIA, MARKO, LIDIJA, DARIO, IVANO i LUKA; braća: IVAN, MARKO i SLAVKO s obiteljima; sestre: KOVILJKA, JANJA i NEDJELJKA- BEBA s obiteljima; zaova ANA s obitelji; obitelj pok. djeverova: IVANA, BLAGE i SLAVKA; obitelji: SENKIĆ, DŽEBA, ZENUNOVIĆ, CVITKOVIĆ, VIDAČAK, MARIĆ, MANDIĆ, TOMIĆ, MARTINOVIĆ, ČULE, BABIĆ, PARADŽIK, GEGIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

08/01/2023

error: