Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zdenko-Gašo Aničić

kriz_osmrtnicama

1958. - 2023.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ZDENKO-Gašo (pok. Stojana) ANIČIĆ

u utorak 24.01.2023. godine u 18.30 sati, nakon duže bolesti u svojoj 65. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u četvrtak 26.01.2023. godine u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju „DONJA JASENICA”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Crkvi u Jasenici. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici Donja Jasenica.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ŽANETA; sin VEDRAN; kćer VEDRANA; brat ZDRAVKO s obitelji; sestra ŽELJANA s obitelji; zet GORAN; nevjesta TANJA; unučad: ANA, JOSIP, JELENA i MATEJ; punac ANTE-Toni; šura IVICA-Braco s obitelji; ujak IVAN -Izan s obitelji; obitelji pok.stričeva: IVANA, FRANE i MATE; obitelji pok.tetaka LUCE, ANICE, LJUBICE i IVE; obitelj pok.ujaka FRANJE; obitelji: ANIČIĆ, MARTINOVIĆ, FALAK, ZELENIKA, BARBARIĆ, MILJKO, LASIĆ, ARAPOVIĆ, ZADRO, KLARIĆ, MARIĆ, BEVANDA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/01/2023

error: