Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zdravka Kvesić

kriz_osmrtnicama

1957. - 2020.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga: surpuga, majka, sestra, baka, svekrva i punica

ZDRAVKA supruga Bože KVESIĆ

u petak 27. studenog 2020. godine u 17:00 sati nakon kraće bolesti, u svojoj 63. godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice će se obaviti u nedjelju 29. studenog 2020. godine u 14:00 sati na groblju Gospe od Anđela, Kočerin. Tugujuća rodbina će primati sućut od 13:30 sati u mrtvačici ne groblju Gospe od Anđela u Kočerinu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug Božo, sinovi: Tihomir, Stjepan i Marko, kćer Željka, braća: Frano, Boškan i Mijo s obiteljima, sestre: Iva, Mila, Marija, Anica, Ljilja i Ružica s obiteljima, nevjeste: Slavica, Dragica i Iva, zet Mario, unučad: Ivano, Luka, Marija, Ivan, Božo, Matej, Josip, Klara, Iva, Sara i Ana, djeverovi: Marinko, Gojko, Frano, obitelj pok. djevera Joze, obitelj pok. djevera Stanka, obitelj pok. djevera Marka, zaove: Blaga, Božica, Iva i Anica s obiteljima, obitelji: Kvesić, Sesar, Musa, Topić, Mikulić, Kraljević, Udovičić, Jelić, Buzov i Kanja i ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/11/2020

error: