Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zdravka Markić

kriz_osmrtnicama

1944.-2021.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

ZDRAVKA MARKIĆ
ud. Ilije

U utorak 28. rujna 2021. godine u 23:15 sati nakon duže bolesti u svojoj 78-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u četvrtak 30.09.2021. godine u 15:30 sati ispred mrtvačnice u LJUTOM DOCU kod crkve. Ožalošćena rodbina primat će sućut u mrtvačnici od 14:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju KRALJEVINE u LJUTOM DOCU. Sveta misa služit će se u kapelici kod crkve u 15:00 sati.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: VELIMIR i DRAGAN – ŠURJAK, kćer MILKA, brat MILE s obitelji, obitelji pok. braće: GOJKA, PERE i ANTE, sestre: MARA, MILKA i KATA s obitelji, obitelj pok. sestre ANICE, nevjeste: SILVANA i MARIJA, zet ŽELJKO, djeverovi: IVAN i ANTE s obitelji, obitelj pok. djevera MARINKA, zaove: ŠIMA i ANĐA s obitelji, obitelji pok. zaova: BLAGE i MILKE, unučad: ILIJA, LUKA, FRANJO, MARKO i ANTE.
Ožalošćene obitelji: MARKIĆ, KVESIĆ, ŠAKIĆ, PRUSINA, BAKETARIĆ, GILJA, GLAMUZINA, MILIĆEVIĆ, ZOVKO, DRAGANIĆ, KLEMEN, TADIĆ, MARUŠIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/09/2021

error: