Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zdravka Šilić

kriz_osmrtnicama

1965.-2022.

Ja sam uskrsnuće i život; tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. (Iv 11,25)
Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZDRAVKA (pok. Ivana) ŠILIĆ
u subotu 01.01.2022. godine u 21.30 sati nakon duge i teške bolesti u 57. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 03.01.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ŠOINOVAC”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kapelici crkve Sv. Petra i Pavla u Mostaru. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka JANJA; suprug DRAŽEN; sin IVAN; braća: FRANO i DINKO s obiteljima; obitelj pok. brata MARINKA; nevjeste: DARIJA, BERNARDINA i IRMA; svekar MARINKO; zaove: VESNA, RUŽICA i ZORICA s obiteljima; rodice: LJILJANA, SNJEŽANA i BERNARDICA; rođak ILIJA; obitelji: ŠILIĆ, ŠEKERIJA, VRANIĆ, PEHAR, ŽILIĆ, SMOLJAN, ĆELIĆ, VIDAČKOVIĆ, FRANJIĆ, BAKIJA, POPOVIĆ, DELINAC, DOKO i BLAŽEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/01/2022

error: