Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zdravko Babić

kriz_osmrtnicama

1936. - 2024.

„ Ja sam uskrsnuće i život;
tko vjeruje u mene, ako i umre, živjet će”
Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ZDRAVKO (pok. Pave) BABIĆ

u petak 28.06.2024. godine u 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrjepe, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 30.06.2024. godine, u 17.00 sati ispred mrtvačnice „RODOČ”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Rodoč”. Sveta misa zadušnica bit će služena nakon pokopa u crkvi Sv. IVANA KRSTITELJA u Rodoču. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici u Rodoču.
POČIVAO U MIRU BOŽJEMU!

OŽALOŠĆENI: supruga IVA; sinovi: DAMIR i DINKO; kćerke: ANKICA i DIJANA; nevjeste: MIRJANA, LJUBICA i DANIJELA; zetovi: STANKO, IVAN i MARIO; unučad: IVANA, MARKO, ANA, ZVONIMIR, TIN, MARKO, PAVO, ANTE, MIHAELA i IVA; praunuka PAULA; braća: NIKOLA i IVICA s obiteljima; obitelji pok. braće: MARKA i JOZE; obitelj pok. sestre ANKE; obitelj pok. šure ANTE; obitelji pok. svastika: JAKICE, ZDRAVKE i ANGELE; obitelji: BABIĆ, ČULE, JURIĆ, ĆUK, MARIJANOVIĆ, GALIĆ, LESKO, BOŽIĆ, RAIČ, ZOVKO, LEMAIĆ, JANJIĆ i MILJKO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/06/2024

error: