Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zdravko Lasić - Kaškić

kriz_osmrtnicama

1969. - 2023.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi otac, suprug, sin, brat, bratić, zet, ujak…

ZDRAVKO LASIĆ – KAŠKIĆ
sin Blage

u srijedu 11. siječnja 2023., iznenada u 54. godini života, primivši Sakrament umirućih, blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u utorak 17. siječnja 2023. u 15:00 sati ispred mrtvačnice u Uzarićima. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14:15 sati. Sveta misa služit će se u crkvi sv. Ante u Uzarićima. Pokop će se obaviti nakon sv. mise na groblju Šarampovo.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin Martin; supruga Gabriela; majka Ivanka; otac Blago; sestra Helena; zet Ivo; sestrići: Ivana, Jure, Marija i Blago; stričevi Mile i Marko s obiteljima; tetke: Milka, Zora, Kata, Anica, Draženka i Marijana s obiteljima; ujaci: Tomo, Mirko i Ivan s obiteljima; punica Anđa; obitelji: Lasić, Čović, Brekalo, Andačić, Ivanković, Bošnjak, Petrović, Žužul, Tomić, Nakić, Hrkać, Slišković, Pehar, Lovrić, Soldo, Sopta, Martinović, Rozić, Vukas, Kostovska, Lončar, Cvitanović i Čuljak te ostala rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

14/01/2023

error: