Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Zdravko Milinkovi─ç

kriz_osmrtnicama

1949.-2021.

S tugom u srcu i boli u du┼íi, ali i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼í dragi

ZDRAVKO (pok. Jure ) MILINKOVI─ć
u ─Źetvrtak 30.12.2021. godine u 21.00 sati, nakon kra─çe bolesti u svojoj 73. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispra─çaj ─çe biti u subotu 01.01.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit ─çe obavljen na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×GORICA”. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe uz pokop. Obitelj prima su─çut od 14.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.

PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: supruga MILA; sinovi. MARIO, IVICA i JOSIP; nevjeste: JULIJA, MIRNA i IVANA; unu─Źad: MAGDALENA, MANUELA , DANIEL,MARIN, TOMISLAV, SUN─îICA i MARTINA; obitelji pok.bra─çe: MARIJANA i IVICE; obitelji pok.sestara: MARIJE, ANKE, JELKE, MILKE i MANDE; obitelji: MILINKOVI─ć, LEKO, FILIPOVI─ć, GRGI─ć, ZOVKO, STOJ─îI─ć, BO┼ŻI─ć, ILIJEVI─ć, DAMJANOVI─ć, D┼ŻIDI─ć, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

31/12/2021

error: