Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zdravko Papac

kriz_osmrtnicama

1964. - 2022.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni:suprug, otac i brat

ZDRAVKO PAPAC pok. MARKA

iznenada preminuo u Gospodinu opremljen svetim sakramentima u nedjelju 06.03.2022. godine u svojoj 58-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u srijedu 09.03.2022. godine u rimokatoličkom groblju VIDOVO POLJE-STOLAC u 14.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju (od 13.00 sati.)Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja.

Ožalošćeni: supruga GORDANA; sin MARKO, kćerka NIKOLINA; sestre: ZDRAVKA i MIRA; punac: JOSIP; punica LJUBICA; zetovi: IVO i MLADEN; svastika NATALIJA s obitelji; sestrići: JELENA, ANA i MARIN s obiteljima, I VO, IVANA, KRISTIJAN i MARINA ; obitelji pok. ujaka BOŠKA i STOJANA; tetke: ANICA i DRAGICA s obitelji; obitelji pok. tetaka JANJE i BOŽICE. Ožalošćene obitelji: Papac, Kovač, Kukrika, Šutalo, Stanković, Marjančić, Salopek, Vrankić, Kulaš, Raguž te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/03/2022

error: