Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zlata Dugandžić

kriz_osmrtnicama

1937. - 2024.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 22. svibnja 2024.g. u 13,30 sati nakon kraće bolesti u svojoj 87-oj godini života primivši sakrament kršćanske utjehe blago u Gospodinu preminula

ZLATA DUGANDŽIĆ ud. Vinka

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u petak 24. svibnja 2024. godine u 17,00 sati ispred mrtvačnice u D.M. Ograđeniku. Pokop će se obaviti u Dugandžića groblju u D.M. Ograđeniku. Obitelj prima sućut od 16,00 sati u mrtvačnici.

OŽALOŠĆENI:
sin RADE; kćeri: LJILJA, ZDRAVKA i VESA; nevjeste: MARITA i IVANA; zetovi: PAVO i ZDRAVKO; unučad: VINKO, MILE, DADO, MARKO, VINKO i MIRKO s obiteljima, EMANUEL, GABRIJEL, ANA, MARIO, ANTONELA i ANITA; praunučad: MIHAEL, NIKOLINA, MATEJ, LUKA, PETAR, PAVO, PETAR, IVA, SARA, IVAN, LUKA, ELA i MARIA; brat DRAGAN s obitelji; obitelj pok. brata MILE; sestra MANDA s obitelji; djever FILIP s obitelji; obitelj pok. djevera FRANJE; zaove: STANA i ZORA s obiteljima; te obitelji: DUGANDŽIĆ, VOJVODIĆ, GAGRO, ODAK, ZOVKO, KNEZOVIĆ, JANDRAS, BRKIĆ, DOLIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/05/2024

error: