Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zlata Petrović ud. Bore rođ. Mišetić

kriz_osmrtnicama

1941.-2021.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će. (Iv.11,26) Tužnim srcem javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je ovozemni život završila naša draga i nikad prežaljena

ZLATA PETROVIĆ ud. Bore rođ. Mišetić

nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminula u petak 01. listopada 2021. godine u 80-oj godini života. Sprovodni obred će se obaviti u mrtvačnici u Klobuku (kod crkve), nedjelja 03. listopada 2021. godine u 16 sati.
Obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici u Klobuku (kod crkve) od 15 sati. Zbog epidemiološke situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja.
Pokop će se obaviti na groblju Poljane.

OŽALOŠĆENI:

sin BOŽO (BOŠKO), kćeri: ZDENKA, MARIJA i IVANKA, brat IVAN s obitelji, sestre: ANA i MATIJA, nevjesta SMILJA, zetovi: JURE – JUKA, MIRO i STANKO, unučad: IVAN s obitelji, IVA s obitelji, DOMAGOJ, MATEA, MAJA, BORIS, ANTONIA, IVAN, DAVID, MIRNA, DAVOR i ZDRAVKO, prauučad: FRAN, PETAR i JERKO, obitelji
pok. djeverova: VLADE i KREŠE, obitelj pok. zavoe MARE, obitelji: PETROVIĆ, MIŠETIĆ, ZOVKO, PRLIĆ, BOŠNJAK, KOŠTRO, ŠIMUNOVIĆ, BORAS i MARIĆ te ostala rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/10/2021

error: