Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zlatko Ćorić - Zlatan

kriz_osmrtnicama

1946. - 2023.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, svekar, punac, djed i brat

ZLATKO ĆORIĆ – ZLATAN

u ponedjeljak 05. lipnja 2023. u 05:00 sati, nakon kraće bolesti, u 77. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u utorak 06. lipnja 2023. u 16:00 sati ispred mrtvačnice u Donjem Gracu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:00 sati. Sveta misa služit će se u crkvi sv. Stjepana u Donjem Gracu. Pokop će se obaviti poslije sv. mise na groblju Mušaluk u Donjem Gracu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Milka-Milica; djeca: Milka, Kristina, Branko, Martina-Maja i Marijan; nevjesta Jelena; zetovi: Željko, Goran i Marko; unučad: Blaž, Marija, Ivo, Matej, Karla, Dora i Jakov, sestra Mila s obitelji; obitelji pok. braće: Bože, Drage, Žarka, Branka i Ivana; obitelji pok. sestara: Blagice, Zore i Slave; obitelji: Ćorić, Prskalo, Žilić, Kraljević, Bošnjak, Jelić, Ćubela, Tomić, Drežnjak, Čuljak, Marić, Topić i Stražić te ostala rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/06/2023

error: