Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zora Bradvica

kriz_osmrtnicama

1940.-2023.

”Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

ZORA BRADVICA rođ. JURIČ ud. DRAGE

nakon kraće bolesti preminula dana, 08. 11. 2023. godine u 84. godini života. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u subotu, 11. 11. 2023.godine u 15:00 sati na mjesnom groblju ”KRPUŠEVAC” u VELJACIMA, gdje će biti i pokopana. Obitelj prima izraze sućuti u kapelici groblja od 14:00 sati.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: ZDRAVKO, MIROSLAV i GORAN-RODO, nevjeste: SEKA,TEREZA i LJILJA, unučad: DRAGANA s obitelji, GORAN, VIŠNJA DANICA, LUKA TOMISLAV, DRAGO,NIKICA s obitelji, FRANJO i MARIJA, praunučad: IVAN, MARKO, LUKA i ANTE, obitelj pok. brata LUKE, obitelji pok. sestara: LJUBICE i ANKICE, obitelji pok. djeverova: JOZE i MILANA, obitelji pok. zaova ANICE i DRAGICE, obitelji: BRADVICA, JURIČ, RAŠIĆ, PEHAR, MACAN, GRIZELJ, BEGIĆ, RUPČIĆ, KORDIĆ, KEŽIĆ, VIDIĆ, JARA, JELINIĆ, ŠOŠIĆ, PAVLOVIĆ,KOLAK, MARIĆ, EREŠ, BOTO, MUSA, MEDIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/11/2023

error: