Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zora Čović – Jurić

kriz_osmrtnicama

1929.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZORA (udova Mile) ČOVIĆ – JURIĆ
U srijedu 16.02.2022. godine u 5:00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 93-oj godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u četvrtak 17.02.2022. god. u 14:00 sati na Rimokatoličkom groblju „KRALjEVINE”. Obitelj prima sućut od 13:00 sati u mrtvačnici u Ljutom Docu. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi „Sv. Ane”.

POČIVALA U MIRU BOŽIJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Rajko i Stanko, obitelj pok. sina Dane, kćerka Milka, nevjeste Vera, Ljilja i Borka, zet Slavko, sestra Anđa s obitelji, obitelj pok. brata Frane, obitelji pok. sestara Delfe, Ljube, Mile i Ive, djeverovi Ivan i Marko s obiteljima, obitelji pok. djeverova Vinka i Nikole, obitelj pok. zaova Danice, Vide, Drine i Mare, unučad Vjeran, Kristina, Manuel-Mana, Vedrana, Antonija, Antonio (Toni-Čova), Ivana, Ivan i Grgo, praunučad. OBITELJI: ČOVIĆ-STANIĆ, BOŽIĆ, TOLE, LASIĆ, VRANJEŠ, GLIBIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

16/02/2022

error: