Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zora Kraljevi─ç

kriz_osmrtnicama

1944.-2022.

Gospodine, Tvojim se vjernima ┼żivot mijenja, a ne oduzima! ÔÇŁJa sam uskrsnu─çe i ┼żivot: tko u mene vjeruje, ako i umre ┼żivjet ─çe”(Iv 11,26).Utje┼íeni ovim Isusovim rije─Źima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga

ZORA KRALJEVI─ć ┼żena Andrije

nakon kra─çe bolesti blago u Gospodinu preminula u subotu 10. rujna 2022. godine u svojoj 78-oj godini ┼żivota. Sprovodni obred i pokop ─çe se obaviti na groblju u Grljevi─çima, ponedjeljak 12. rujna 2022. godine u 17 sati. Obitelj prima izraze su─çuti u mrtva─Źnici na groblju od 16 sati. Zbog epidemiolo┼íke situacije molimo izraze su─çuti bez rukovanja.

O┼ŻALO┼á─ćENI:

suprug ANDRIJA, sin JURE, k─çeri: ┼áIMA i MIRA, nevjesta JADRANKA, zetovi: ZDENKO i JO┼áKO, unu─Źad: DORA, MATKO, DARIO, NICOLE, ANDREW, ANA i JOSIPA, bra─ça: LJUBO i RANKO s obiteljima, sestre: RU┼ŻA ANTI─ć, NEVENKA KATAVI─ć i ZDRAVKA KRALJEVI─ć s obiteljima, djeverovi: JURE i BRANKO s obitelji, zaove: DRAGA, KATA i LJILJA s obiteljima, obitelji pok. zaova: ┼áIME MENALO i SENKE ┼áARAVONJE te ostala rodbina i prijatelji.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/09/2022

error: