Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zora Mandić

kriz_osmrtnicama

1935. - 2024.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZORA (ud. Vladimira) MANDIĆ
u srijedu 24.01.2024. godine u 13.00 sati u 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u petak 26.01.2024. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „VOJNO”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin VILKO; kćerka DINKA; nevjesta ILKA; zet ZDRAVKO; brat TADIJA s obitelji; obitelj pok.brata IVANA; unučad: DAMIR i NIKOL s obitelji, DARKO i JELENA s obitelji, DORIS i DANIJEL s obitelji, BRIGITA i GORAN s obitelji i BRANIMIR; praunučad: LARA, IVANO, VICTORIA, MATEJ, PETRA, LEON, DAVD i TEO; obitelji: MANDIĆ, ŠKOBIĆ, LOVRIĆ, NIKOLIĆ, ŠARAC, AZINOVIĆ, MILOŠEVIĆ,OBRADOVIĆ, obitelj STOJKE MANDIĆA, MARIĆ, ŠUNJIĆ, SPUŽEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/01/2024

error: