Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Zora Petrović ud. Silvestra

kriz_osmrtnicama

1947. - 2021.

U raj poveli te anđeli, na dolasku tvom primili te mučenici i odveli u sveti grad Jeruzalem. Zbor anđeoski te primio i ti s Lazarom nekoć ubogim, pokoj vječni imala.Tužnim srcem javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je ovozemni život završila naša draga i nikad prežaljena

ZORA PETROVIĆ rođ. Bandur

ud. Silvestra

Nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminula u subotu 24. travnja 2021. god. u svojoj 74-oj godini života. Sprovodni obredi i pokop će se obaviti na groblju Krpuševac u Veljacima u ponedjeljak 26. travnja 2021. godine u 16.00 sati. Obitelj prima izraze sućuti u kapeli na groblju od 15.00 sati. Zbog epidemiološke situacije molimo sućut bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: FRANJO i DRAŽENKO, kćeri: DINKA i VANJA, nevjesta MARIJANA, zetovi: ŽIVOMIR i ŽELJKO, unučad: SANJA, DENIS, KRISTIJAN, PERO, JOSIP, MATE, VALERIJA, GABRIJELA i MARIJA, praunučad: KLARA, TANJA, PETRA i DAVID, brat PERO s obitelji, obitelj pok. brata ANTE, obitelj pok. brata KREŠE, obitelj pok. sestre MARE, zaova MILA, obitelji: PETROVIĆ, ILIĆ, LUKIĆ, BANDUR, PAVLOVIĆ, MILAS, TOLIĆ i DRLJE, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/04/2021

error: