Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zora Rašić

kriz_osmrtnicama

1943.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će. (Iv.11,26) Tužnim srcem javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je ovozemni život završila naša draga i nikad prežaljena

ZORA RAŠIĆ ud. Nikole

nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminula u subotu 14. svibnja 2022. godine u 79-oj godini života. Sprovodni obred i pokop će se obaviti na groblju u Vitini, ponedjeljak 16. svibnja 2022. godine u 16 sati. Obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici na groblju od 15 sati. Zbog epidemiološke situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI:

sinovi: KARLO i ANTE, kćeri: VESNA i ANTONIJA, nevjeste: KATICA i ANKICA, zet BLAGO, brat SLAVKO s obitelji, djeverovi: MILE i KREŠO s obiteljima, obitelj pok. djevera RADE, zaova JANJA s obitelji, obitelj pok. zaove STANE, unučad: FILIP, FRANJO i DRAGAN s obiteljima, IVO, INGRID, PATRICIA, NIKOLA, JOSIPA, PETRA, LARA, ELENA i LUKA, obitelji: RAŠIĆ, BORAS, MATANOVIĆ i BABIĆ te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

14/05/2022

error: