Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zoran Knezović

1960. - 2020.

osmrtnica

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ZORAN (pok. Karla) KNEZOVIĆ

u četvrtak 13.02.2020. godine u 07.30 sati, iznenada u svojoj 60. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 15.02.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SV. ANTE“ – Cim. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi sv.Ante u Cimu. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga DRAGICA; sinovi KARLO i MARKO; majka DRAGICA; brat MIRO; sestra MIRJANA; stričevi: JURE, MILENKO, IVAN i MARINKO s obiteljima; tetke: ZORKA, ANKA, MIRA, IVA i KATA s obiteljima te NADA; obitelj pok. tetke ZDRAVKE; obitelji pok. ujaka JOZE i PERE; šure: ANDRIJA, MIRKO i PERO s obiteljima; svastike JANJA i IVA s obiteljima; obitelji: KNEZOVIĆ, DREŽNJAK, ĆORIĆ, JURIĆ, PRSKALO, MARIĆ, PEHAR, IVANKOVIĆ i BOŠNJAK te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/02/2020

error: