Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Zoran Knezovi─ç

1960. - 2020.

osmrtnica

S tugom u srcu i boli u du┼íi, ali i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼í dragi

ZORAN (pok. Karla) KNEZOVI─ć

u ─Źetvrtak 13.02.2020. godine u 07.30 sati, iznenada u svojoj 60. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispra─çaj ─çe biti u subotu 15.02.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ÔÇ×BIJELI BRIJEGÔÇť. Pokop dragog nam pokojnika bit ─çe obavljen na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×SV. ANTEÔÇť – Cim. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se nakon pokopa u crkvi sv.Ante u Cimu. Obitelj prima su─çut od 13.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: supruga DRAGICA; sinovi KARLO i MARKO; majka DRAGICA; brat MIRO; sestra MIRJANA; stri─Źevi: JURE, MILENKO, IVAN i MARINKO s obiteljima; tetke: ZORKA, ANKA, MIRA, IVA i KATA s obiteljima te NADA; obitelj pok. tetke ZDRAVKE; obitelji pok. ujaka JOZE i PERE; ┼íure: ANDRIJA, MIRKO i PERO s obiteljima; svastike JANJA i IVA s obiteljima; obitelji: KNEZOVI─ć, DRE┼ŻNJAK, ─ćORI─ć, JURI─ć, PRSKALO, MARI─ć, PEHAR, IVANKOVI─ć i BO┼áNJAK te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/02/2020

error: