Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zoran Mikulić

kriz_osmrtnicama

1963.-2022.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! „Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.” Iv 11,26).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

ZORAN (pok. Frane) MIKULIĆ
u četvrtak 27.10.2022. godine, nakon kratke bolesti u 60. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 28.10.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju „GOSPA OD ANĐELA” KOČERIN. Sveta misa zadušnica služit će uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu, a od 14.30 sati u mrtvačnici na Kočerinu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka ANICA-Ana; supruga MIROSLAVA; sestra GORDANA; nećakinje DORIS i IRIS i mali DAVID; zetovi STANKO-Bane i MATE; punica ANICA; svastike: NADA, DRAGICA i ŽELJKA s obitelji; stric JAGO s obitelji; obitelj pok. strica BLAGE; tetka IVICA s obitelji; obitelj pok. ujaka: ANTE, JURE, FRANE i STANKA; obitelj pok. tetke BLAGICE; obitelji: MIKULIĆ, ĆAVAR, DRINOVAC, VUKOJA, IVANKOVIĆ, KVESIĆ, GALIĆ, BAZINA, BANOŽIĆ, PUDAR, LALIĆ, MARUŠIĆ, ŠARAVANJA, LANDEKA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/10/2022

error: