Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zoran Škutor

1965. - 2020.

osmrtnica

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ZORAN (pok. Petra) ŠKUTOR

u nedjelju 15.03.2020. godine u 12.20 sati, nesretnim slučajem u 55. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 17.03.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Sv.ANTE“-CIM. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MIRELA; sinovi: BORIS i GORAN kći DORIS; majka LUCA; brat GORAN; sestre: IVANKA, ELVIRA i MILENA s obiteljima; šura MIROSLAV s obitelji; stričevi: BLAGO, IVAN i STIPE s obiteljima; ujaci: BLAGO, VINKO, MARINKO i ANĐELKO s obiteljima; tetke: ZORA, KATA, RUŽA i IVA s obiteljima; obitelj pok. tetke MARE; obitelji: ŠKUTOR, KOLOBARA, BRKIĆ, ĆORIĆ, LOVRIĆ, MARIĆ, ŠUNJIĆ, KREŠIĆ, DŽIDIĆ, TOMIĆ i RAIČ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

15/03/2020

error: