Osmrtnica

Zorka Bazina

1933. - 2019.

osmrtnica

Tu┼żna srca i s bolom u du┼íi javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga majka, sestra, svekrva, tetka, baka i prabaka

ZORKA BAZINA
udova Stanka

U nedjelju 8. prosinca 2019. u 2 sata, nakon du┼że bolesti u svojoj 87-oj godini ┼żivota primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kre─çe u ponedjeljak 9.12.2019. u 15 sati ispred mrtva─Źnice u KO─îERINU. Obitelj ─çe primati su─çut u mrtva─Źnici od 14.30 sati. Pokop ─çe se obaviti na rimokatoli─Źkom groblju GOSPE OD AN─ÉELA u Ko─Źerinu. Sveta misa slu┼żit ─çe se tijekom pokopa.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: sinovi VLADO, GOJKO i SLOBODAN, k─çi SVJETLANA nevjeste STANA i AN─ÉA, unu─Źad TIHOMIR, STANKO, ZDENKO i ANTE, praunu─Źad, brat VINKO s obitelji, sestra SLAVKA s obitelji, obitelj pok. sestre MILKE, obitelj pok. sestre IVE, djever PERO s obitelji, obitelj pok. djevera IVANA, zaova RADICA s obitelji, obitelj pok. zaove DRAGICE obitelji BAZINA, KVESI─ć, MARTINOVI─ć, MILI─îEVI─ć, SESAR, SENJAK, IVANKOVI─ć te ostala rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

08/12/2019

error: