Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zorka Guto

kriz_osmrtnicama

1941. - 2024.

 

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga: supruga, majka, sestra, baka i prabaka

ZORKA GUTO

supruga MARTINA

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u subotu 08.06. 2024. godine u svojoj 85-oj. godini života. Sprovodni obred drage nam pokojnice obavit će se u nedjelju 09.06.2024. godine u rimokatoličkom groblju ĆEMALOVINA u 17.00 sati.

Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju od 16.00 sati.
Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: suprug: MARTIN; kćerke: MLADENKA, BLAŽENKA, DRAŽENKA, MARINA, SLAĐANA i VALENTINA; zetovi: MARINKO, SPASOJE, ŽELJKO, NJEGOSLAV, ANTO i ZLATAN; sestra SMILJKA s obitelji; obitelj pok. sestre MARE; unučad: HELENA, MIHAEL, MARTIN, ŽELJANA, KATARINA, IVAN, IVANA, MARIJO, ANTONIO, IVAN, GABRIELA, JOSIPA, MATEO i JURE; mnogobrojna praunučad; zaove: JANJA, ANĐA, MARA, BOŽICA i MIRA s obiteljima; nevjesta SPASA s obitelji. Ožalošćene obitelji: Guto, Raič, Đevenica, Obradović, Bošković, Merdžan, Đerek, Šutalo, Puljić, Popović, Knežević, Pažin, Raguž, Goluža, Matić, Milanović te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

 

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

08/06/2024

error: