Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zorka Sušac

kriz_osmrtnicama

1933.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u Uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

ZORKA (udova Marka Mačeka) SUŠAC
rođ. Bojčić

u ponedjeljak 22. kolovoza 2022. godine na dan BDM Kraljice u 89-oj godini života nakon kraće bolesti blago u Gospodinu preminula. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u subotu 27. kolovoza 2022. godine u 16,00 sati ispred mrtvačnice u D. Blatnici. Obitelj prima sućut od 15,30 sati u mrtvačnici. Pokop će se obaviti u groblju Grmine u D. Blatnici.

OŽALOŠĆENI:
kćeri: MLADENKA i MIRJANA; unučad: ZORICA, ZVONKO i SILVIJA; nevjesta KERSTIN; zetovi: IVO, SLAVKO, VINKO i TONY; praunučad: EMILIA, LUSIA, LUKA i LEA, MAJA, MELISA i MARINA; obitelj PERE (PEPIJA) i MARIJE BARBARIĆ koja se iz ljubavi brinula za našu pokojnicu; brat STANKO s obitelji; sestre: MIRA, NEDA i LUCIJA s obiteljima; obitelj pok. djeverova: SLAVKA, ANDRIJE i PERE; zaova LJUBICA s obitelji; obitelji pok. zaova: MARE, MILKE i IVANKE; te obitelji: SUŠAC, MARINOVIĆ, TOMIĆ, BOJČIĆ, ZOVKO, PINJUH, VUKOMANOVIĆ, BARBARIĆ, ANUŠIĆ, SOLGAT, MEEH, GALLORO, MIŠIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/08/2022

error: