Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zvonko Dogan

kriz_osmrtnicama

1965. - 2023.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ZVONKO (sin Mije) DOGAN


u srijedu 25.01.2023. godine u 15.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 58. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 27.01.2023. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „ORTIJEŠ”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi na Buni. Obitelj prima sućut od 12.15 u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga DANICA; sin MARIO; otac MIJO; braća: MIROSLAV i KARLO s obiteljima; sestra ANĐA s obitelji; stričevi: TADE, MATE, SLAVO i JANKO s obiteljima; nevjesta ANITA s obitelji; ujna DRAGICA s obitelji; tetka NEVENKA s obitelji; svastike: ZORA, LENA i SNJEŽANA; amidžić ZORAN s obitelji; obitelji: DOGAN, KOSTIĆ, KOLOVRAT, ČALUK, JURKOVIĆ, ŠKEGRO, STJEPANOVIĆ, PETROVIĆ, VULJANIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/01/2023

error: