Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Zvonko Dragić

kriz_osmrtnicama

1956. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

ZVONKO (pok. Anto) DRAGIĆ

u petak 19.03.2021. godine, svojoj 65. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 20.03.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ORTIJEŠ”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga LJUBICA; kćerke: IRENA i MARINA; zetovi: DRAGAN i DARKO; unučad: MATEO, PETRA, NIKOLINA i JOSIP; braća: MILE i STIPO s obitelji i IVICA; setra DRAGA s obitelji; maćeha IVANA; stričevi: TADIJA, JERKO i ZDRAVKO s obitelji; tetke: KATA i DRAGICA s obitelji; punica ŠIMA; šure: ZDENKO i IVICA s obitelji; obitelji: DRAGIĆ, KRIŽANOVIĆ, ĆUBELA, TADIĆ, JUKIĆ, RASPUDIĆ, MILIĆEVIĆ, ARAPOVIĆ, STANIĆ, RAIČ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/03/2021

error: