Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Andrija Buhovac

kriz_osmrtnicama

1930.-2022.

„Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11, 26)  Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

ANDRIJA (pok. Marka) BUHOVAC
u ponedjeljak, 13. lipnja 2022. godine u 10 sati nakon kraće bolesti u 93. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Pokop će se obaviti u utorak 14. lipnja 2022. godine u 17 sati na rimokatoličkom groblju Gornja Jasenica. Obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici u Gornjoj Jasenici od 16.15 sati. Sveta misa zadušnica služiti će se nakon sprovoda u crkvi u Jasenici.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga DOMA, sinovi BERISLAV i VJEKOSLAV, nevjeste ANTONIJA i IVANA, unučad TOMISLAV, MARIJA, MARKO i IVAN-BAZALIJE, brat VLADO s obitelji, obitelji pok. braće PETRA, GRGE i JERKE, obitelj pok. sestre MARE SOLDO, svastika časna s. NEVENKA BABIĆ, šure ANĐELKO i FRANJO s obiteljima, obitelji pok. šura IVANA, STOJANA, MILE  i DRAGE, badžanak RATKO MILJKO s obitelji, prijatelji BAZALIJE ŠTEFANIĆ i MLADEN MARGETA s obiteljima, te obitelji BUHOVAC, BABIĆ, VIDAČAK, ŠTEFANIĆ, MARGETA, SOLDO, MILJKO i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/06/2022

error: