Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Davorka Marijanovi─ç

kriz_osmrtnicama

1952.-2021.

Tu┼żnim srcem i s bolom u du┼íi, ali s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni, javljamo rodbini i prijateljima da je na┼ía draga

DAVORKA (pok. Slavka) MARIJANOVI─ć
u srijedu 29.12.2021. godine u 14.00 sati nakon kra─çe bolesti u 70. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj ─çe biti u ─Źetvrtak 30.12.2021. godine u 14.00 sati ispred mrtva─Źnice GORNJA JASENICA. Pokop drage nam pokojnice obavit ─çe se na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×Gornja Jasenica”. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se nakon pokopa u crkvi u Jasenici. Obitelj prima su─çut od 13.15 sati u mrtva─Źnici u Gornjoj Jasenici.

PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: nevjesta VERICA; ne─çak BORIS s obitelji; ne─çakinja MARIJANA s obitelji; stri─Źevi: ┼ŻARKO i BARI┼áA s obiteljima; obitelj pok. tetke ZORE JURICA; obitelj pok. tetke SLAVKE VIDOVI─ć; obitelj pok. strica MARKA; tetak ANTO JOVANOVI─ć s obitelji; MARIJANOVI─ć, JURICA, JOVANOVI─ć, VIDOVI─ć, STUPAR, BEVANDA, DELI─ć, ┼áARAC, KO┼ŻUL, D┼ŻEBA, SO─îE, VELJOVI─ć, PEHILJ, BLA┼ŻEVI─ć te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/12/2021

error: