Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Iva Arapović – Neva

kriz_osmrtnicama

1926.-2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA (udova Slavka) ARAPOVIĆ – Neva


u nedjelju 11.07.2021. godine, u 14.30 sati nakon kraće bolesti u 96. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 12.07.2021. godine u 18.00 sati ispred mrtvačnice „Gornja Jasenica”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju Gornja Jasenica. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u G. Jasenici. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici u G. Jasenici.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kći JANJA; zet ŽELJKO; unučad: GORAN i ZORAN; nevjesta JELENA; praunučad: JAKOV i SOFIJA; brat KARLO s obitelji; obitelji pok. braće: IVANA-IĆE i DARINKA; obitelj pok. sestre DARE; obitelj pok. zaove STANE; obitelji: ARAPOVIĆ, ZOVKO, VUČIĆ, NIKIĆ, JURIŠIĆ, JARAK, KOMADINA, JURČIĆ, ČABRAJA, NIKOLIĆ, KAĆUNIĆ, PANDŽA, BIOKŠIĆ, PETRIĆ, ZADRO i VIDAKOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/07/2021

error: