Osmrtnica

Milan - Mile Pavlovi─ç

kriz_osmrtnicama

1945. - 2020.

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi javljamo rodbini i prijateljima da je dana 22. studenog 2020. g. u 4,00 sata nakon kra─çe bolesti u svojoj 76-oj godini ┼żivota blago u Gospodinu preminuo na┼í dragi nepre┼żaljeni suprug, ujak, tetak, svak i zet

MILAN – MILE PAVLOVI─ć pok. Mate

Posljednji ispra─çaj dragog nam pokojnika kre─çe u ponedjeljak 23. studenog 2020. g. u 14,00 sati ispred mrtva─Źnice u ─îitluku. Posmrtni ostaci dragog nam pokojnika bit ─çe izlo┼żeni u mrtva─Źnici u ─îitluku od 13,00 sati. Pokop ─çe se obaviti u groblju u Trebi┼żatu u 15,00 sati. Posmrtni ostaci dragog nam pokojnika bit ─çe izlo┼żeni u kapeli u Trebi┼żatu od 14,30 sati.

PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:
supruga OLGA; njegova IVA; ne─çak IVO (BRON─ÉA) s obitelji; ne─çak MATO (┼áEKI); ne─çakinja MARIJA s obitelji; ┼íura DANE┬á s obitelji; obitelji pok. ┼íura: STOJANA, PERE, GOJKA i FRANJE; obitelji pok. svastika: LJUBICE i IVE; svastike: MARIJA i JELA s obiteljima; te obitelji: PAVLOVI─ć, JURI─îI─ć, ┼áIMOVI─ć, SU┼áAC, BAKALAR, JOVANOVI─ć, VIDI─ć, STOJ─îI─ć, KORDI─ć, PRIMORAC, ─ćORI─ć i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

22/11/2020

error: