Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Pavo Matić

kriz_osmrtnicama

1951. - 2022.

”Blago onima koji su čisto srca, jer će Boga gledati” (Mt .5,3) S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav koju nam je pružio, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima daje naš voljeni

 PAVO MATIĆ pok. FILIPA

nakon kraće bolesti, preminuo dana 19. lipnja 2022. godine u svojoj 71. godini života. Ispraćaj i pokop dragog nam pokojnika, obaviti će se dana 20. lipnja 2022. godine (ponedjeljak) u 19,00 sati iz mrtvačnice na mjesnom katoličkom groblju u Trebižatu. Izraze sućuti obitelj će primati u kapeli, bez rukovanja, jedan sat prije početka ispraćaja (od 18:00 sati).

OŽALOŠČENI: sin JOSIP, kćeri IRMA i IRENA, nevjesta MARIJANA, zetovi TIHOMIR i PAVO, brat LJUBO s obitelji, obitelj pok. brata ANĐELKA, sestre DANICA i IVA s obiteljima, unučad: MAJA, GRGO MARIN, MANUELA, NATALIJA, MATEA, PATRIK i MARTINO , punica MILA, svastika SLAVICA s obitelji. Ožalošćene obitelji : MATIĆ, JELČIĆ, POPOVIĆ, ŠIMOVIĆ, KOVAČ, MARINKOVIĆ, JURICA, BOROVAC, KOZINA, BULE, DRAGIČEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/06/2022

error: