Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Vlado Buhovac

kriz_osmrtnicama

1936.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

VLADO (pok. Marka) BUHOVAC
u četvrtak 24.11.2022. godine u 14.00 sati, nakon duže bolesti u svojoj 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 25.11.2022. godine u 15.00 sati ispred mrtvačnice „GORNJA JASENICA”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Gornja Jasenica”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Jasenici. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici Gornja Jasenica.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga JELA; kćeri: SVJETLANA, SILVANA i KORNELIJA; zetovi: MIROSLAV, ZORAN, ZDENKO i DARKO; unučad: MARIJA, JELENA, KRISTINA, STJEPAN, VLATKA i MARIJA; praunučad: RITA i JOSIP; obitelj pok. braće: PETRA, GRGE, ANDRIJE i JERKE; obitelj pok. sestre MARE SOLDO; šura NEĐO s obitelji i obitelji pok. šura: ŠIMUNA, JURE i IVANA; svastike: JANJA i ANA s obiteljima i obitelj pok. svastike MATIJE; obitelji: BUHOVAC, SOLDO, ĆORIĆ, KRIŽANOVIĆ, DŽEBA, VIDAČAK, PANDŽIĆ, TADIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/11/2022

error: